Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

OM wil duo in de cel voor beroving

Toegevoegd: 04-12-2014, 18.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tegen de 20-jarige M. B. uit Wemeldinge en zijn een jaar oudere vriend M. B. uit Terneuzen zijn donder in Middelburg celstraffen van resp. drie jaar waarvan één jaar voorwaardelijk gevorderd.

Beide mannen worden ervan verdacht in de nacht van 22 augustus vorig jaar in Terneuzen een bewoner van een woonboot van zijn mobieltje en portemonnee met daarin pasjes en 15 euro te hebben beroofd. Het slachtoffer had beide mannen, na een praatje, uitgenodigd om op zijn boot te komen.

Nog maar net aan boord gaven B. en I. de man klappen en bedreigden ze hem met een mes. Het slachtoffer wist aan de twee te ontsnappen door over boord te springen. De politie kon I. en B. kort daarna in de kraag vatten omdat ze waren betrokken bij een vechtpartij en de spullen van hun slachtoffer bij zich hadden. De uitspraak is op 18 december.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (5-12-2014 om 06:58)
Je denkt vrienden te hebben maar die hadden een andere bedoeling, door de uitnodiging toen ze aan boord waren gegaan om daarna de man gelijk met een mes en grootte klappen te geven voor 15 euro te stelen dan ben je een groot beest die niet onder de mens behoort.
Cookie-instellingen beheren