Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 203 km

Drie aanhoudingen voor overval op woning

Toegevoegd: 06-12-2014, 12.42 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Vrijdagavond werden in een woning aan de Ganzestraat in Heinkenszand de bewoners overvallen. De vermoedelijke overvallers werden later die avond op heterdaad in Goes op de Marshallstraat aangehouden.

De overval vond rond 21.30 uur plaats. Twee gewapende mannen kwamen de woning binnen en sloegen een van de bewoners in zijn gezicht. Hij raakte hierbij licht gewond. De overvallers bedreigden de slachtoffers en doorzochten de woning. Ze vluchtten even later te voet weg. De buit bedroeg in ieder geval een geldbedrag.

De politie verspreidde een kort signalement van de daders. Een alerte getuige zag twee verdachte mannen in een zwarte personenauto stappen en wegrijden richting 's Heerenhoek. Hij noteerde de bijzonderheden, waaronder het kenteken van de auto en belde onmiddellijk de politie.

Rond 23.00 uur zagen agenten op de Europalaan in Goes de auto rijden, die vermoedelijk in Heinkenszand na de overval was weggereden. De auto werd in de Marshallstraat gecontroleerd en de drie inzittenden werden aangehouden. Het gaat om drie inwoners uit Goes (18, 19 en 21 jaar). De vermoedelijke overvallers werden naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht en ingesloten. De zwarte personenauto werd in beslag genomen en door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Zie ook:
- Overval Heinkenszand, één gewonde


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jans (7-12-2014 om 11:26)
Klasse werk van de politie, ik krijg het idee dat ze veel aanhoudingen plegen de laatste tijd!!!
Cookie-instellingen beheren