Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 122 km

Zeelandbrug nog hele avond dicht

Toegevoegd: 08-12-2014, 19.54 uur
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - De Zeelandbrug is nog de hele avond dicht in verband met diesel op het wegdek. Dat meldt Provincie Zeeland vanavond.

Door een vrachtwagen met een lekke dieseltank ligt er veel diesel op de weg. Door de zware regenval is de diesel over beide rijbanen verspreid en is ook de grond vervuild geraakt. Omdat de grond afgegraven moet worden zal het lange tijd gaan duren voor de rijbanen vrijgegeven worden.

Volgens de Provincie Zeeland zal de weg nog tot 02.00 uur vannacht dicht zijn. De diesel ligt over een lengte van twee kilometer vespreid over beide rijbanen. Verkeer kan omrijden via de Oosterscheldekering. Van noord naar zuid gaat dat over de N59 en de N57, van zuid naar noord over de N255 en de N57.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
j vd m (9-12-2014 om 16:43)
het moet niet gekker worden omdat er een beetje diesel op de weg ligt en in de grond zakt moet de grond afgegraven worden er valt toch niet meer te leven wie gaat dat betalen de verzekering?? dus wij met zn allen
fred (9-12-2014 om 15:26)
klopt, marco , maar van de overlast van het omrijden kunnen ze geen factuur sturen..................
marco (9-12-2014 om 10:58)
De milieuschade door het omrijden van al dat verkeer is naar mijn inzien groter dan de milieuschade door de dieselolie.
- (8-12-2014 om 22:35)
Hopen dat we morgen er weer over kunnen!
Cookie-instellingen beheren