Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Dronken bestuurder rijdt tegen verkeersbord

Toegevoegd: 11-12-2014, 12.23 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Woensdagavond is op de Voltaweg in Middelburg een dronken bestuurder aangehouden.

Getuigen zagen rond 20.15 uur dat een personenauto op de Elektraweg tegen een verkeersbord aanreed. Ze gaven het signalement van de auto met het kenteken aan de politie door. Op de Voltaweg zagen agenten de auto staan. In de auto zat een 31-jarige man uit Vlissingen. Hij maakte een dronken indruk. Hij werd aangehouden en naar het politiebureau in Middelburg gebracht. Tijdens de ademanalyse bleek dat hij ruim vier keer teveel alcohol had gedronken (930 U/gl).

Vanwege zijn toestand kon hij niet gehoord worden. Hij werd overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd, waar hij werd ingesloten. Tijdens het onderzoek bleek dat de Vlissinger niet in het bezit was van een rijbewijs, het kenteken van de auto geschorst was en hij nog een bekeuring moest betalen. De man wordt vandaag gehoord. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (11-12-2014 om 21:04)
Deze man in het gevang en de auto in de shredder.
loes (11-12-2014 om 18:02)
Ben blij dat zo, gevaar op de weg, staande is gehouden. wat een onkunde vd Vlissinger
R (11-12-2014 om 17:09)
Als je al niet gehoord kan worden omdat je zo zat bent als een aap, waar haal je dan ver... de euvele moet vandaan om in een auto te gaan rijden? Emergis heeft nog wel een plaatsje!
AD. (11-12-2014 om 16:28)
Mooi hoor maar na het opmaken van een proces vebaal word hij weer vrij gelaten net als de vorige keer en gaat alles weer gewoon door tot ze hem weer eens aan houden want deze mensen vinden niet dat ze er een zootje van maken maar vinden dat de maatschappij zich niet met hen moet bemoeien en doen dus wat zij willen..
patatje (11-12-2014 om 14:04)
Wat een idioot! Rijbewijs afpakken gaat dus even niet want dat was ie al kwijt dus maar een tijdje opsluiten denk ik....Hoe kan je er zo'n puinhoop van maken in je leven......
Jan (11-12-2014 om 13:02)
wat een engerd, blij dat ze hem opgepakt hebben. sluit hem maar een tijdje op
Cookie-instellingen beheren