Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Jeugddetentie geëist tegen Goesenaar

Toegevoegd: 11-12-2014, 22.43 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Voor het bedreigen en mishandelen van zijn moeder hoorde de 19-jarige Goesenaar J. B. donderdag in Middelburg een jeugddetentie van 84 dagen en een voorwaardelijke gevangenisstraf van een half jaar tegen zich eisen.

B. kreeg op 26 juli van dit jaar weer eens ruzie met zijn moeder en bij die gelegenheid zou hij haar met een hamer hebben geslagen en enkele verwondingen met een mes hebben toegebracht.

Volgens B. was dat allemaal niet waar en has het juist zijn moeder geweest die met die attributen op hem af was gekomen. Hij had ze haar slechts afgenomen. Ook had hij een huishoudtrap van de trap af gegooid die tegen haar rug zou zijn gekomen. Op 9 september was het weer eens mis en moest een deur het ontgelden. De uitspraak volgt op 24 december.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren