Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Inbreker betrapt en aangehouden

Toegevoegd: 12-12-2014, 09.53 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Aan het Kroonjuweel in Oost-Souburg is een 21-jarige Oost-Souburger opgepakt. De man had vermoedelijk kort voor zijn aanhouding proberen in te breken bij een woning in dezelfde straat.

De politie kreeg vannacht rond 0.40 uur een melding dat twee personen zich verdacht ophielden bij een woning. Toen agenten in de straat aankwamen sloeg het tweetal op de vlucht. De 21-jarige man ging er op de fiets vandoor en kon worden aangehouden. De tweede persoon rende weg en kon niet door de agenten achterhaald worden.

Bij nader onderzoek bleek er braakschade te zijn aan de woning. De 21-jarige verdachte is daarom aangehouden voor poging inbraak. Daarnaast bleek de man nog vijf dagen gevangenisstraf open te hebben staan, hij is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (13-12-2014 om 19:41)
Je ziet nog al eens dat je straf niet zo gauw kunt ontlopen gezien hier weer het strafblad van de jongen die nog open staan, dit betekend dat het geen onbekende van de politie is, maar weer zeer attent van de mensen in de buurt om de politie te waarschuwen wat je gelukkig steeds meer hoort.
bert kaiser (12-12-2014 om 14:07)
goed opgelet door de buurt,en snelle actie van de politie
Cookie-instellingen beheren