Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Scooterdief vlucht voor politie Middelburg

Toegevoegd: 12-12-2014, 11.15 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft gisteren in Middelburg een 17-jarige jongen aangehouden. De jongen bleek rond te rijden op een gestolen scooter.

Agenten zagen de verdachte rond 21.00 uur rijden over de Oude Vlissingseweg. Hij werd vergezeld door een jongen op een snorfiets. Bij het zien van de politie reageerde het tweetal geschrokken en kwamen ze bijna in botsing met elkaar. De twee agenten, die op de fiets waren, besloten het tweetal te volgen, maar verloren ze uit het oog.

Kort daarna vonden de dienders bij de Johan Hieronimus Huijssenstraat de scooter in de bosjes. De bestuurder stond op een paar meter afstand. Het contactslot van de scooter was onklaar gemaakt. Hierop werd de jongeman aangehouden voor diefstal dan wel heling van de scooter.

Uit onderzoek bleek dat het voertuig inderdaad gestolen was. De 17-jarige verdachte heeft de scooter waarschijnlijk donderdag gestolen bij de Jumbo-supermarkt aan de Sir Winston Churchilllaan, eveneens in Middelburg. De jongen is ingesloten. De scooter is teruggegeven aan de eigenaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@wim (15-12-2014 om 11:52)
De kosten zijn voor jezelf als het om heling gaat. Is het een erg domme dief en deze aangeeft hem zelf te hebben gestolen, dan zal die het vergoeden. Ongetwijfeld zal hij zeggen: Ja ik hem hem gekocht van iemand gister avond in de stad.
wim (13-12-2014 om 19:33)
Als je zo je scooter terug krijgt daar word je ook niet vrolijk van wie betaal de onkosten voor het geen wat vervangen moet worden, gelukkig zijn er geen ongelukken mee gebeurt..
Lukas (12-12-2014 om 14:26)
Jongens! Ze hebben totaal geen bewijs! Het kan zijn dat ze ergens anders van zijn geschrokken! En het kan ook zijn dat ze daarna zijn verongelukt!
R (12-12-2014 om 12:45)
Als je op die leeftijd andere mensen al zo erg dupeert ben je echt een grote zielige loosser
Cookie-instellingen beheren