Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee ongevallen door loslopende paarden

Toegevoegd: 16-12-2014, 06.41 uur
Door: Manfred Berrevoets

KERKWERVE - Door loslopende paarden bij Kerkwerve zijn dinsdagmorgen twee ongevallen gebeurd. Bij één van de ongevallen raakte iemand zwaargewond en moest door de brandweer worden bevrijd.

De melding van het eerste ongeval werd rond 05.00 uur gedaan op de Heuvelsweg ter hoogte van de Brasweg. Een bestuurder van een bestelauto is door een aanrijding met een paard in de sloot terecht gekomen.

Het slachtoffer van deze auto zat bekneld en is door de brandweer uit de auto bevrijd en overgebracht naar het ziekenhuis. Een traumateam is met een auto ter plaatse geweest voor assistentie. De gealarmeerde traumahelikopter is niet meer ingezet. Over het letsel van de gewonde is nog niks bekend.

Een brandweerman die onderweg was naar de kazerne is eveneens in aanrijding gekomen met een van de paarden. Hij is lichtgewond geraakt. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen weggesleept. Rond 06.15 uur was de weg weer vrij.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Paard Kerkwerve overleden (16-12-2014)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren