Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Onderzoek schietpartij in volle gang

Toegevoegd: 16-12-2014, 22.39 uur - Update: 16-12-2014, 23.20 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Forensisch onderzoekers zijn in Terneuzen nog druk bezig met het onderzoek naar de schietpartij die daar dinsdagavond plaatsvond.

Na de schietpartij in de Iepenlaan zette de politie direct de omgeving af met linten. Met behulp van pilonen is vermoedelijk de vindplaats van kogels en/of hulzen aangemerkt. Inmiddels hebben rechercheurs zich gehuld in witte pakken om sporen te onderzoeken. De rechercheurs maken foto's en zoeken de omgeving af met behulp van speciale lampen.

Een speurhond van de politie is in de omgeving ook op zoek geweest naar sporen. Of dat iets heeft opgeleverd is niet bekend. De dader van de schietpartij is in ieder geval nog voortvluchtig. Vanavond zette de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de politie wel enkele automobilisten aan de kant maar geen van hen zou zijn opgepakt.

Zie ook:
- Man ook betrokken bij eerdere schietpartij (16-12-2014)
- Gewonde bij schietpartij Terneuzen (16-12-2014)

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
repelsteeltje (18-9-2015 om 23:59)
tja een vriend van mij zegt altijd ....gewoon de commandos erop zetten dan is het zoooooooooo over!En dat denk ik ook!Aanpakken dat tuig!
bewoner terneuzen (17-12-2014 om 12:09)
nou ja hoe erg kan het worden. je moet straks bang zijn om op straat te lopen.
bewonerIepenlaan (17-12-2014 om 10:36)
Dit tuig uit de bomenbuurt zorgen met hun machogedrag ook nog voor veel overlast in de wijk. Scheuren in patserige auto's met harde muziek aan, hangen op straat en schreeuwen naar elkaar, rommel op straat gooien... Kom maar eens kijken in onze buurt burgemeester Jan Lonink!
wim (17-12-2014 om 07:32)
Wat kan een mens toch veel ellende veroorzaken maakt mij niet uit hoe het ontstaat is, wat hebben we ook in zeeland steeds meer mensen die pogingen doen om mensen af te maken het zij om welke reden dan ook vroeger hoorde je dat in ander landen maar helaas wat kom het nu ook bij ons dicht bij dat een mensen leven niet meer telt.
Rick Roll (17-12-2014 om 06:23)
Nou wil ik niet pietluttig zijn, maar misschien hebben deze liquidaties te maken met het feit dat het voor dealers veel lucratiever (en gevaarlijker) is sinds de sluiting van Checkpoint? We moeten onszelf eens afvragen wat we liever hebben; Dit soort criminaliteit of parkeeroverlast. Dit soort dingen gebeurden niet of amper toen Checkpoint nog open was, en toen kwamen er duizenden buitenlanders dagelijks op af. Wat ook nog even een lekkere economische bijdrage leverde... Maargoed, misschien lag dit wel in de persoonlijke sfeer. Wat me onwaarschijnlijk lijkt, maar wie weet.
Cookie-instellingen beheren