Weerbericht:
Regen, later buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Arrestatieteam pakt man op in Goes

Toegevoegd: 17-12-2014, 23.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een arrestatieteam van de politie heeft woensdagavond in Goes en man aangehouden.

Rond 20.30 uur kwam het team met spoed de provincie in gereden om vervolgens naar het bureau in Goes te gaan. Vanaf hier is het arrestatieteam vertrokken naar het centrum in Goes. Op het parkeerterrein aan de Westwal is rond 22.40 uur een man in de buurt van zijn auto aangehouden. De verdachte is vervolgens afgevoerd.

De politie laat weten dat de verdachte is aangehouden op het verzoek van de recherche. Verder laat de politie weten dat het een aanhouding was in een lopend onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jantje (2-1-2015 om 14:59)
wat een reacties allemaal jullie zijn allemaal blind zeker reden ook gwne politie autos mee dus ze rijden op risico en niet op haast deze mensen zijn getraind jaloerse donders ik geef ze geen ongelijk 2 3 seconden trager en de verdachte is gevlogen en met toeters en bellen kan iedereen vluchten dit is geen risico dit mag van mij altijd als er een moordverdachte gepakt moet worde
Goes bezig ! (21-12-2014 om 08:21)
Mooi om te zien dat velen het maar goed vinden dat het AT alle regels en veiligheid aan hun bibs lappen, omdat er een verdachte is, een verdachte, die gewoon onschuldig kan zijn. Maar gevaarlijk rijden en mensen hun rechten in het openbaar ontnemen dat moet allemaal maar kunnen, omdat ze een verdachte denken te hebben gevonden. nou, van alle verdachten worden er maar bitter weinig ook veroordeeld en de meeste krijgen een schade vergoeding omdat de politie hen ten onrechte opgepakt heeft omdat ze toch geen bewijzen hebben. tien minuten later waren de straatdealers ook gewoon weer aan hun handel op die westwal. wat is hier gepresteerd ? he-le-maal niets. verspilling tijd en geld.
Pfff (21-12-2014 om 08:09)
Het AT misdraagt zich altijd in het verkeer. Een beetje stoer en gevaarlijk lopen scheuren voor niets, nou geweldige actie. kansloze gevalletjes.
Anoniem (20-12-2014 om 22:05)
De verdachte zat al vast dus wat was de zin om hier te gaan scheuren? Het kan zijn dat ze heel snel willen verhoren om een bepaalde reden. Bovendien kun je er ook makkelijk 100, gewoon uit je ogen kijken, gebeurd er niets.
R (19-12-2014 om 19:36)
@Anna, als jij of een familie lid aangereden word "NA'" een arrestatie had je de grootste mond van allemaal gehad en het van alle daken geschreeuwd. Tuurlijk is men getraind op gepast geweld en gepast auto misbruik maar ook na een arrestatie ? het gevaar is dan al geëlimineerd.
Jopie (19-12-2014 om 14:06)
@Jan B (18-12-2014 om 20:42 uur) Was hier nog noodzaak om zo hard weg te rijden? Als je kind daar zou worden aangereden Als jouw kind om 22:40 nog over straat banjert.......
Cookie-instellingen beheren