Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Arrestatieteam pakt man op in Goes

Toegevoegd: 17-12-2014, 23.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een arrestatieteam van de politie heeft woensdagavond in Goes en man aangehouden.

Rond 20.30 uur kwam het team met spoed de provincie in gereden om vervolgens naar het bureau in Goes te gaan. Vanaf hier is het arrestatieteam vertrokken naar het centrum in Goes. Op het parkeerterrein aan de Westwal is rond 22.40 uur een man in de buurt van zijn auto aangehouden. De verdachte is vervolgens afgevoerd.

De politie laat weten dat de verdachte is aangehouden op het verzoek van de recherche. Verder laat de politie weten dat het een aanhouding was in een lopend onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dennis (18-12-2014 om 15:40)
Petje af voor deze gasten. Zwaar getrainde mannen die de echte criminelen van straat durven te plukken. En zulke mensen verdienen nou eenmaal wat beters en wat meer. Respect!
W de Wit (18-12-2014 om 15:26)
@ K., walter, zeeuw; het rijden met optische en akoestische geluidssignalen geeft zeker bepaalde ontheffingen. Wat mij echter verbaast is dat wanneer de persoon in kwestie geboeid achter in de BMW geplaatst is wordt er ZONDER oag gereden en het links passeren van de vluchtheuvel komt op mij wat onnodig over. Vergeet niet wat er eerder dit jaar oa in Eindhoven gebeurt is... ben blij dat mijn collega's hun adrenalinespiegel beter kunnen "handelen"
T4 (18-12-2014 om 14:09)
Voor iedereen die nooit zeeland is uit geweest. in de randstad oefen deze agenten ook in de spits. Deze agenten zijn er voor u en mijn veiligheid. Dus hou alstublieft op met dat gezeur. in een wereld vol haat en terreur wat alleen maar erger wordt. zijn er nog mensen die gaan lopen zeiken of ze wel zo hard mogen rijden . onder welken steen hebben jullie gezeten.
ODB (18-12-2014 om 13:59)
Weer een over duidelijk voorbeeld van hoe de politie zich in het algemeen gedraagt. Als ambtenaar heb je een voorbeeldfunctie, dit geldt ook in het verkeer. Maar nee, dit soort heldhaftige personen met bivakmutsen op, te laf om hun ware identiteit te laten zien, hebben lak aan alle verkeers- en gedragsregels. Persoonlijk weiger ik alle hulp van politie en justitie, zelfs in noodsituatie, omdat in dit land duidelijk met twee maten gemeten wordt. De arrogantie is echt stuitend te noemen bij deze "dienders".
Pieter (18-12-2014 om 13:10)
zonder optische tonen en verlichting aan een linkerkant een vluchtheuvel voorbij (je kind zal er maar fietsen) en dat om een verdachte van moord zijn rechten te beschermen . Rare wereld
Jacob (18-12-2014 om 13:09)
Volgens mij zijn de meeste reacties geplaatst na een langdurig bezoek aan het café en / of coffeeshop. Een taalcursus zou voor velen een upgrade zijn in hun verdere ontwikkeling.
Cookie-instellingen beheren