Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 27 km

Arrestatieteam pakt man op in Goes

Toegevoegd: 17-12-2014, 23.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een arrestatieteam van de politie heeft woensdagavond in Goes en man aangehouden.

Rond 20.30 uur kwam het team met spoed de provincie in gereden om vervolgens naar het bureau in Goes te gaan. Vanaf hier is het arrestatieteam vertrokken naar het centrum in Goes. Op het parkeerterrein aan de Westwal is rond 22.40 uur een man in de buurt van zijn auto aangehouden. De verdachte is vervolgens afgevoerd.

De politie laat weten dat de verdachte is aangehouden op het verzoek van de recherche. Verder laat de politie weten dat het een aanhouding was in een lopend onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik2 (18-12-2014 om 13:03)
@voorkom roddels: iemand die "snel heit" schrijft ipv "snelheid " wil met de grote jongens proberen mee te doen en commentaar leveren op de politie.... Hoe moeten we je nu ooit nog serieus gaan nemen, jij faalhaas!?
zeeuw (18-12-2014 om 12:48)
@regels gelden ook voor AT ben jij ziek of zo of kan je er niet tegen dat er mensen wel geleerd hebben en daarom zo mogen doen zou als jou was de rechter er bij halen als die gasten netjes rijden kunnen ze ook gewoon vragen of hij mee wil komen en als dat fout gaat roep jij als eerste wat een prutsers zijn volgens mij ben jij van het type ik moet altijd zeiken op dat de overheid
walter (18-12-2014 om 12:43)
@regels gelden ook voor het AT: weet niet of je het verslag goed gelezen heb,maar ze kwamen met spoed de provincie binnen, dat betekent met zwaailicht en sirenes, dan mogen hun de regels overtreden
K. (18-12-2014 om 12:22)
Die dikke scheurbak is gepantserd of zie je liever een fiat 500 gepantserd! Ontheffing voor dat moment en dat is ook zeer terecht, blij dat deze mannen er zijn ook als ze voor jou moeten komen ouwe zeurpruim!
Ik2 (18-12-2014 om 11:54)
@regels gelden ook... Alleen als er een crimineel in jouw slaapkamer staat.
regels gelden ook voor het AT (18-12-2014 om 11:19)
waarom loopt dat agentje moeilijk te doen voor die camera ? weet die dan niet dat het voor hem verboden is om de burgers hun wettelijk recht te ontnemen ?
Cookie-instellingen beheren