Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Winkels onbereikbaar door plofkraak

Toegevoegd: 19-12-2014, 10.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Door het onderzoek naar de plofkraak vannacht in het centrum van Middelburg zijn meerdere winkels onbereikbaar voor het publiek.


Rond 04.20 uur werd de alarmcentrale gewaarschuwd dat er iets aan de hand was met de ING-geldautomaat aan de Koorkerkstraat. Agenten zijn met spoed naar de locatie gereden en troffen een beschadigde automaat aan. Een buurtbewoner had een harde klap gehoord. Ook een winkel in de omgeving liep glasschade op.

De daders zijn vermoedelijk in een grijze personenauto gevlucht. Van hen ontbreekt op dit moment ieder spoor. Het is nog niet bekend of er geld buitgemaakt is. De politie is gestart met een onderzoek. De omgeving is afgezet. Niet alle omliggende winkels zijn daardoor op dit moment bereikbaar. De gemeente Middelburg liet vanochtend weten dat dat nog tot 12.00 uur kon gaan duren.

Zie ook:
- Winkels bereikbaar, onderzoek loopt (19-12-2014)
- Plofkraak bij geldautomaat Middelburg (19-12-2014)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren