Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Slachtoffer Goes 20-jarige man uit Kapelle

Toegevoegd: 21-12-2014, 11.45 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De persoon die zaterdagavond om het leven kwam bij een ernstig verkeersongeval bij Goes was een 20-jarige man uit Kapelle. Dat meldt de politie.

Rond 23.30 uur reed het slachtoffer met zijn auto op de Deltaweg ter hoogte van Goes toen hij door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en in de berm terecht kwam. Het voertuig raakte hierbij zwaar beschadigd. Hulpverleners konden niets meer voor het slachtoffer doen; hij is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

Vanwege sporenonderzoek door de verkeersongevallen analisten en het opruimen van de brokstukken is de Deltaweg enige tijd afgesloten geweest. Het verkeer werd omgeleid.

Zie ook:
Dode bij ongeval Deltaweg Goes  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (22-12-2014 om 18:58)
Verschrikkelijk op zon leeftijd om te komen met een auto door zo,n ongeluk wat vreselijk ik wens de ouders en verdere familie en vrienden heel veel sterkte met dit ontzaglijke ondenkbare verlies.
Mv (21-12-2014 om 20:42)
Heel veel sterkte voor familie en vrienden, voor nu maar vooral voor in de toekomst. Niemand speculeren over de oorzaak a.u.b, dat kan zo'n pijn doen bij de nabestaanden, weet er helaas alles van. Rust zacht Robin..
An (21-12-2014 om 17:57)
ontzettend veel sterkte voor de ouders, verdere familie, kennisen en vrienden! wat ontzettend heftig!
Sterkte X (21-12-2014 om 12:57)
Heel veel sterkte aan de nabestaande van deze jongeman. Ook sterkte weer aan de hulpverleners
Patatje (21-12-2014 om 12:25)
Dieptriest.... Rij daar zelf ook regelmatig en er zit wel een hele gemene hobbel in die toch wel snelle oprit. Misschien de oorzaak?
Cookie-instellingen beheren