Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wapens en drugs bij fouilleeractie Terneuzen

Toegevoegd: 23-12-2014, 16.54 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - De politie heeft de afgelopen dagen op verschillende locaties in Terneuzen preventief gefouilleerd. Daarbij zijn onder andere softdrugs, een mes en een vuurwapen in beslag genomen. In totaal zijn vijf personen aangehouden.

Maandag zijn in Terneuzen rond 05.15 uur een 30-jarige man uit Terneuzen en een 21-jarige Bredanaar opgepakt. Het duo kon geen geldige legitimatie tonen. In de auto van het tweetal werd ook nog een mes gevonden. De 30-jarige verdachte had bovendien nog een boete van 1664 euro openstaan. Beiden mannen zijn ingesloten in Torentijd en na verhoor op vrij voeten gesteld. Ook hebben ze allebei een gebiedsverbod voor Terneuzen uitgereikt gekregen.

Tijdens een andere actie zijn per toeval ook een 25-jarige man en 18-jarige vrouw uit Terneuzen om 20.38 uur opgepakt. Het duo had in totaal zo'n 11 gram hennep op zak. Het tweetal reed in een auto en toen agenten de man lieten blazen bleek dat hij te veel gedronken had. Ook kreeg hij een bekeuring voor te gladde voorbanden. Het tweetal is na verhoor met een proces-verbaal naar huis gestuurd.

Een 46-jarige automobilist uit Ridderkerk is rond 20.48 uur opgepakt. In zijn auto vond de politie bijna 48 gram hennep en een vuurwapen. De man is ingesloten voor verder onderzoek. Ook zijn auto, 400 euro aan contact geld en twee mobiele telefoons zijn in beslag genomen. Ook de komende tijd blijft de politie preventief fouilleren in Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sassenaar (29-12-2014 om 07:03)
wat een misdaad, een beetje softdrugs. maar 10 flessen wodka in de kofferbak mag wel. er wordt preventief gefouilleerd naar aanleiding van een schietpartij en gelijk moeten ze zich weer gaan bezighouden met dat soort onzin..
Piet (25-12-2014 om 14:51)
Natuurlijk heeft de politie de persoon met de opstaande boete deze wel eerst laten aftikken, denk eerst eens na voor je een reactie opstuurt. Goede actie van de politie. Nu het OM nog die het werk van de politie eens beloond en de personen een hoge straf geeft.
Hallo (24-12-2014 om 14:34)
Geen coffeeshops??? Al die mensen die dat zeggen denken echt niet verder dan hun neus lang is!!! Sorry hoor maar heb liever met iemand te maken die verslaafd is aan SOFTDRUGS weed dus dan een alcoholist en alcohol kunnen we overal kopen!!! Fijne kerst allemaal!!!!
peter (24-12-2014 om 13:04)
Lekker is dat ,ze zijn verhoord en weer op vrije voeten gesteld ? Huh mis ik iets , lekker gelijk de openstaande boetes laten betalen en anders weekje binnen steken heb je dat gebiedsverbod ( waar ze wel van zullen schrikken NOT) ook niet nodig met oud op nieuw . Nu lopen ze weer vrolijk rond en blijven anderen er speciaal voor thuis met oud op nieuw , lekker geregeld .....................
F (24-12-2014 om 09:54)
Helemaal mee eens, Zeeland!! Met Checkpoint nog open was er véél minder van dit soort onzin!
p (24-12-2014 om 08:52)
Nog een boete openstaan van 1664 euro en geen geldige legitimatie en men stuurt hem heen??????
Cookie-instellingen beheren