Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Taakstraf voor mishandelen moeder

Toegevoegd: 24-12-2014, 16.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Voor een mishandelen van zijn moeder en de diefstal van zeventig euro is woensdag de 19-jarige Goesenaar J. B. door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee weken en een taakstraf van 80 uur.

De officier van justitie had een jeugddetentie van 84 dagen en een voorwaardelijke gevangenisstraf van een half jaar tegen hem geëist.

B. kreeg eind juli mot met zijn moeder en toen zou hij haar met een hamer hebben geslagen. Ook had hij een huishoudtrap van de trap af gegooid die tegen haar rug zou zijn gekomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
anuska (29-12-2014 om 12:05)
Jammer bewoner, we waren er idd niet bij, want dan hadden we wel ingegrepen, een moeder verdient t niet om mishandeld te worden, nooit!!!!! Al zijn de verhoudingen nog zo slecht, draai dan om en loop weg maar mishandel je moeder niet,
goed gedaan rechter (29-12-2014 om 09:41)
goed gedaan rechter! lekker rechtvaardige straf weer! ja, jullie werken echt voor je centen....
Cerebrus (28-12-2014 om 12:13)
In Nederland is een cellenoverschot. Dat is niet zo vreemd, aangezien er niemand meer een normale straf krijgt.
Bewoner (27-12-2014 om 13:03)
Wat een belachelijke reacties. Waren jullie erbij? Waarschijnlijk niet. Ook hadden jullie op eerste en tweede kerst niets anders te doen dan oordelen en veroordelen.
Kees (26-12-2014 om 10:55)
Tsja, het is natuurlijk niet duidelijk wat de toedracht is geweest maar jeugddetentie was tenminste op zijn plaats geweest. Belachelijk dat mishandeling op zo'n manier wordt bestraft. De eis van de officier lijkt me meer op zijn plaats!!!
anuska (26-12-2014 om 10:23)
Jammer, n taakstraf daar leert deze klootzak natuurlijk helemaal niets van, jeugddetentie was ge eist, waarom word dit niet overgenomen, die vrouw moet dr jong uit huis zetten dit verdient ze niet.
Cookie-instellingen beheren