Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 65 km

Celstraf voor neersteken echtgenote

Toegevoegd: 24-12-2014, 16.52 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 46-jarige F. C. uit Sas van Gent is woensdag na een eis van 24 maanden cel voor poging doodslag veroordeeld tot een gevangenisstraf van een jaar waarvan 114 dagen voorwaardelijk.

C. werd ervan verdacht dat hij op 16 april zijn vrouw met een scherf in de nek te hebben gestoken. Toen zijn partner die dag in de keuken stond, smeet hij haar tegen het aanrecht en werd zij door hem met een scherf gestoken. Volgens de vrouw had hij daarbij 'als een wild beest gekeken'.

Later, toen hij weer wat bij zinnen was gekomen, belde hij de ambulance, die op haar beurt weer de politie inseinde.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marleen (25-12-2014 om 11:21)
je krijgt meer als je te hard rijd dan voor moord poging he in nl schande wanneer worden die rechters eens wakker
Labellos (25-12-2014 om 10:01)
Al is er onenigheid binnen de relatie, we zijn mensen met verstand en kunnen praten. Lekker makkelijk van het heerschap zijn kracht te gebruiken. Maar inderdaad er moeten er doden vallen en dan komt er aktie van overheidswege. En tot die tijd mag je het als vrouw wezen zelf uit zoeken. Aangifte helpt namelijk niet, ook niet meerdere malen
ik (25-12-2014 om 07:40)
@korretje. dat is er waarschijnlijk ook gebeurd en dat staat vermeld in een eerder bericht. maar dat is nog steeds geen reden voor poging tot doodslag. dat had hij moeten scheiden. doen meer mensen he op de volwassen manier oplossen heet dat
Fredje (24-12-2014 om 20:46)
Wat ze ook gedaan had maakt eigenlijk niet uit korretje. Iemand met een scherf in de nek steken is een redelijke moordpoging en dan nog bij zijn eigen vrouw. Als ie maar een jaar krijgt mag ie nog in zijn handjes klappen, echt een superlage straf voor dit vergrijp.... Een psychisch onderzoek zou trouwens ook geen kwaad kunnen als je het berichtje leest..
korretje (24-12-2014 om 17:12)
ja en wat had de vrouw bij hem gedaan? dat staat er natuurlijk niet bij. zal waarschijnlijk wel psygisch leed zijn ,maar daar word je natuurlijk niet voor gestraft omdat er geen zichtbare verwondingen zijn..
Cookie-instellingen beheren