Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers aangehouden op A58

Toegevoegd: 31-12-2014, 14.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - Een 49-jarige vrouw uit Oost-Souburg en een 46-jarige man uit Vlissingen zijn dinsdag op de A58 ter hoogte van Krabbendijke aangehouden. Ze worden verdacht van een poging inbraak aan de Parklaan in Roosendaal.

De politie kreeg dinsdag rond 19.00 uur de melding van een inbraak aan de Parklaan in Roosendaal. Bij de woning zouden twee verdachte personen zijn weggereden in een auto. Een alerte getuige noteerde het kenteken.

Agenten kwamen het voertuig tegen op de A58 ter hoogte van Krabbendijke. Daar werd het aan de kant gezet. In het voertuig zijn inbrekerswerktuigen gevonden. Daarop is het tweetal ingerekend. De auto is voor onderzoek meegenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (31-12-2014 om 16:25)
Goede actie voor de buurtbewoners en nu zitten ze lekker binnen met oud en nieuw een gevangeinistraf en hoge boete is op zijn plaats en auto verkopen.
Anneke (31-12-2014 om 14:16)
Als je op die leeftijd nog altijd aan t inbreken bent, ben je wat mij betreft rijp voor de sloop!
Cookie-instellingen beheren