Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandstichter bedreigt getuige

Toegevoegd: 31-12-2014, 14.12 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een 44-jarige man die aan de Koningin Julianastraat in Middelburg twee vuilniscontainers in brand stak is aangehouden.

De verdachte bedreigde ook nog een getuige. Daarbij dreigde hij de 24-jarige vrouw te besproeien met spiritus. De politie kreeg dinsdag een melding van de brandstichting.

Agenten kwamen aan in de straat en konden op aangeven van een getuige rond 19.50 uur de verdachte aanhouden. De man is vastgezet en na verhoor met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd.

Zie ook:
- Meerdere brandjes Nieuw Middelburg


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Annelei (1-1-2015 om 15:37)
Wat als dit figuur bij de rechter komt, krijgt hij dan een paar uurtjes werkstraf, bijvoorbeeld ruiten schoon maken, MET SPIRITUS natuurlijk!? Deze getuigen kan het wel vergeten als zij op hulp van ,t nl recht rekend Hier is er alleen nog recht voor de crimineel, zo als helaas nu ook weer blijkt. Dader loopt vrij rond en de getuigen mogen in angst verder leven????
Vlissingse (1-1-2015 om 15:10)
En daar is hij dan 44 jaar voor geworden... zielig!
un egte zeeuw (1-1-2015 om 10:21)
En dat alles hebben we te danken aan onze incapabele regerings - leiders . Mensen zo ver mogelijk uitbuiten en uitknijpen, een economie om zeep helpen, meedoen aan dure en onbetaalbare oorlogen enzv enzv . Een land op hol geslagen, Zonder een stabiele regering of gerecht !
marc (31-12-2014 om 22:07)
Ik mag hopen dat we volgende week niet lezen dat deze mevrouw is omgebracht door de brandstichter. Onze hermandad behoort zo iemand achter tralies te zetten en te laten onderzoeken. Het is in mijn ogen in ieder geval geen normaal gedrag wat hij vertoont.
un egte zeeuw (31-12-2014 om 18:56)
dat mag je nooit meer doen hoor . Waar is het Nederlandse recht nu ?
Frans1 (31-12-2014 om 15:32)
Met een proces-verbaal naaer huis gestuurd!!!!!!!!!!!!!Zulke types horen niet thuis in de masatschappij.
Cookie-instellingen beheren