Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto ontploft in Middelburgse woonwijk

Toegevoegd: 01-01-2015, 06.59 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Middelburgse Stromenwijk is donderdagochtend vroeg een auto tot ontploffing gebracht. De auto stond in lichterlaaie. De ravage was enorm.

De brand woedde rond 06.25 uur in de Mosselkreekstraat, vlak naast de brede school. Toen de hulpdiensten arriveerden stond de auto volledig in brand. Een auto die flink wat meters verderop geparkeerd stond liep ook schade op. Twee ruiten raakten zwaar beschadigd. De ontploffing was behoorlijk krachtig. De voorruit van de auto werd weggeworpen en kwam zo'n tien meter verder op een schoolplein terecht.

De brandweer heeft de brand geblust. De auto ging volledig in vlammen op. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd en is op zoek naar getuigen van de explosie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurtbewoner (2-1-2015 om 17:44)
Snap de politie ook echt niet !! Elk jaar weer hetzelfde liedje met oud&nieuw en niet in actie komen al die jaren!! Al 2 x is onze postbussen met grof geweld eruit geblazen , wat een angst iedere keer weer met oud&nieuw.. We vieren het ook niet meer thuis om deze ellende niet mee te willen maken .. Bah bah .. Getuigen meld u zich alstublieft en als daders dit lezen Kap met deze onzin en doe wat nuttigs met je leven en wees bewust wat je een ander aan doet .
3e Kamer (1-1-2015 om 22:00)
Meer illegaal en zwaar vuurwerk dan ooit, meer overlast, meer schade. maar toch blijven volhouden daar in die 2e kamer dat ze wat presteren. Het is toch een schande. En aan het eind weer een verhaaltje dat niet alle doelstellingen gehaald worden uit tijdsnood en daarom verprutsen ze alle tijd aan wetten die toch niet te hanteren zijn en is het al weer verkiezingstijd ? goh !
R (1-1-2015 om 14:17)
Leuk he om de boel naar de klotu te maku ???????
t is wat (1-1-2015 om 13:44)
Getuigen van de explosie? Liever getuigen van welk stuk tuig dit gedaan heeft! Dit is niet meer leuk, maar levensgevaarlijk... Hopelijk krijgt de eigenaar de auto vergoed..., ook de eigenaar van de andere beschadigde auto.
Guy (1-1-2015 om 11:02)
Zo eindigt een leuke avond in een heel nare ervaring. Aan de daders: je weet niet wat je mensen aan doet met zulke dingen. Als je echt zo stoer bent geef je jezelf ook even aan.
Kitty Vaas (1-1-2015 om 10:14)
De Toyota yaris was mijn auto. Ik ben ontzettend geschrokken en heel verdrietig. Het valt niet te beschrijven wat een indruk deze gebeurtenis heeft achtergelaten en hoe onveilig ik me nu voel. Ik hoop dat iedereen die iets weet dit aan de politie wilt laten weten. Als de dader dit leest; je zult je vast niet aangeven. De politie zei dat jij/jullie vast al op één oor lagen terwijl ik en mijn zusje huilend en op blote voeten op straat stonden. Jullie hebben vast geen idee van wat jullie hebben aangericht. Fijn 2015 helden.