Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Dak kerktoren ingestort door brand

Toegevoegd: 01-01-2015, 14.34 uur - Update: 01-01-2015, 15.36 uur
Foto 14 van 40

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
m (1-1-2015 om 23:28)
ja inwoner dit heeft niks met de moskee of hun gemeenschap te maken je moet hier de mensen niet gaan opruien. ja dit heeft vast wel te maken met vuurwerk oud/nieuwjaar en dit is echt niet de enige brand dus jij wil zeggen dat als iets in brand is gestoken bijvoorbeeld containerbrand of wat dan ook dat dat ook een aanslag is? bla bla? achterste van hun poten? wie is hier nu racistisch aan het doen? jullie hoekenaren moeten daar is echt mee ophouden met de moslims/allochtonen maar iedere keer weer de schuld te geven en als het een vuurpijl is wat dan? of als het je bloedeigen Nederlander is? als er een moskee in de fik staat vinden wij dat net zo zonde als dat een kerk in brand staat. ik irriteer me hier zo mateloos aan zulke soort als jij.
Heleen (1-1-2015 om 23:08)
Jammer dat de kerk afgebrand is, laat het onderzoek over aan de deskundigen. Laten wij positief en verdraagzaam het nieuwe jaar ingaan.
Leon (1-1-2015 om 22:23)
@inwoner. Ook beetje overdreven reactie. Misschien kortsluiting? Is vaak de oorzaak van brand.
terneuzenaartje (1-1-2015 om 22:12)
@Willem wat schrijf jij nou voor vreemds?! De brandweer had het nakijken niet, de brand was gewoon te laat ontdekt. simpel. Die hoogwerker had niets kunnen uitvoeren. Toen de brandweer ter plaatse kwam, sloegen de vlammen al uit het dak. Kijk maar op RBNN.nl daarop staan foto's van de kerk hoe deze eruit zag toen de brandweer aankwam(brandweer ter plaatse binnen 15 minuten na melding, heel knap!) Ook een hoogwerker die op 10 min. aanrijtijd staat is ter plaatse gekomen. Willem zorg even dat je weet waarover je spreekt!
Anna (1-1-2015 om 22:11)
Zonde van zo een mooi monumentaal gebouw! @inwoner, ik begrijp uw reactie niet wilt u een zinloze geloofs discussie uitlokken? Er zijn meerdere mogelijkheden Hoe een brand ontstaat. Misschien kan niemand hier iets aan doen! Een verdwaalde verlate vuurpijl? Kortsluiting? Maar om er nu aanslagen bij te halen vind ik overdreven! En ja, de brandweer heeft helaas niet overal goed materiaal, wat zal dat verder nog voor problemen geven! Ik hou mijn hart vast.
Willem Van Den Heetkamp (1-1-2015 om 20:52)
Wat erg dat de Brandweer het nakijken heeft op een object waar ze voor de zoveelste keren niet de brand kunnen aanvallen,omdat er geen goede blus materialen aanwezig zijn.Het is toch achterhaald,dat de brandweer met een minimum aan inzet deze brand had kunnen vertonen,omdat er weer geen hoogwerker kon worden ingezet. Overal hebben ze geld voor,maar een hoogwerker kan er niet van af ! Hier op Schouwen-Duiveland,waar veel hoge objecten zijn,is ook geen hoogwerker,en als er een echt nodig is,dan moet die uit Goes komen,(aanrijdtijd 20 minuten) Het is een schande dat daar een verandering aan komt,zodat de brandweer de beschikking heeft over goede materialen,om hun werk te doen !!
Cookie-instellingen beheren