Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke brand verwoest slooppand Philippine

Toegevoegd: 01-01-2015, 14.50 uur
Door: Roland de Jong

PHILIPPINE - Een flinke brand heeft donderdagmiddag een slooppand aan de Kanaalpolderweg (N) volledig in de as gelegd. De brand heeft stroomuitval veroorzaakt in de omgeving.


De brandweer kreeg de melding rond 13.40 uur binnen. Op dat moment was de brandweer ook druk doende met het blussen van de grote brand in Hoek. Voor de bestrijding van de brand werden één tankautospuit, een waterwagen en een hoogwerker opgeroepen.

De vrijstaande woning brandde volledig uit. De oorzaak van de brand is niet duidelijk. Niemand raakte gewond. Vanwege de bluswerkzaamheden en de grote hoeveelheid vrijkomende rook moest de N enige tijd volledig worden afgesloten.

Een monteur van energiebedrijf Delta is ingeschakeld om de storing in het elektriciteitsnet weer te verhelpen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anna (2-1-2015 om 18:18)
@jan, dat meent u? Dinsdag asbest verwijderd? Wat een geluk, scheelt nu een hoop asbest deeltjes opruimen.dit geeft nl erg veel overlast voor de omgeving. Vervelend voor de electriciteitsstoring, dit had waarschijnlijk eerder al afgesloten kunnen worden. Maar goed. Gelukkig dat het een slooppand was en idd, nu een grijper en 1 container en het is opgeruimd.
t is wat (1-1-2015 om 17:23)
Scheelt weer werk, was immers een slooppand... ;-) Maar ja, kostte de brandweer wel werk....
AD. (1-1-2015 om 17:14)
als ik het over een vrijstaande woning heb bedoel ik toch iets anders dan dit. Want dit stond al vele jaren leeg en was niet meer dan een schaftkeet van schrootjes en hardboard en was al half gesloopt dus da,s nu wel makkelijker geworden en past nu inderdaad in 1 container.
Jan (1-1-2015 om 15:43)
Dinsdag middag waren ze nog asbest aan het verwijderen 1 ding scheelt t is nu makkelijker opruimen alles past nu wel in 1 container
marina (1-1-2015 om 15:14)
waarom is er in een 'slooppand' nog elektra??? Vind dat altijd zo stom!!!
Cookie-instellingen beheren