Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 34 km

Traumaheli voor patiënt Vlissingen

Toegevoegd: 02-01-2015, 13.17 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een traumahelikopter is vrijdagmiddag uitgevlogen vanwege een medische noodsituatie in een woning in Vlissingen.

Rond 11.45 uur werd de ambulancedienst met spoed naar een woning aan de Vincent van Goghlaan gestuurd. Ter plaatse bleek dat de patiënt, die zich op de eerste verdieping bevond, niet via de trap naar beneden kon. Daarom werd een kwartier later ook een hoogwerker van de brandweer met spoed ter plekke gestuurd. Ook een tweede ambulanceteam en enkele politie-eenheden werd opgeroepen om te helpen.

Omstreeks 12.25 uur werd daarnaast ook nog de hulp van een traumateam ingeroepen. Een half uur later kon de patiënt met behulp van de hoogwerker naar beneden worden gehaald. De patiënt is vervolgens met spoed per ambulance afgevoerd in de richting van het Admiraal De Ruyterziekenhuis in Goes. De traumahelikopter kwam niet ter plekke op de incidentlocatie, maar is wel geland bij Arnemuiden. De trauma-arts heeft zich daar bij het ambulanceteam gevoegd. De patiënt is vervolgens alsnog overgebracht naar het ziekenhuis.

De Goese brandweer stond stand-by tijdens de landing van de helikopter bij het Goese ziekenhuis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t is wat (2-1-2015 om 19:32)
Zo, dat gaat mooi zo! Wel een heel gedoe en kost veel tijd... Beterschap voor de man of vrouw...
Cookie-instellingen beheren