Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
92 files van totaal 350 km

Meisje zwaargewond bij ongeluk Goes

Toegevoegd: 02-01-2015, 19.07 uur - Update: 03-01-2015, 10.59 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een aanrijding in Goes is vrijdag aan het begin van de avond een meisje zwaargewond geraakt. Het kind werd geschept door een auto.

Het ongeluk deed zich rond 16.45 uur voor op de kruising van de Parkweg met de Nassaulaan en de Louise de Colignylaan. Door onbekende oorzaak kwam het meisje op haar fiets in botsing met een personenauto. Het meisje was buiten kennis en werd ter plekke geholpen door de ambulancedienst en een traumateam uit Rotterdam.

Het slachtoffertje is na behandeling ter plaatse met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. De traumahelikopter is vervolgens ook naar Rotterdam gevlogen. De politie heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. De weg was daarom enige tijd volledig afgesloten. De bestuurder van de auto is aangehouden voor verhoor. Voor zover bekend raakte hij niet gewond.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Meisje nacht in ziekenhuis na ongeluk Goes (03-01-2015)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maarten (3-1-2015 om 13:47)
De nachtmerrie voor elke ouder. Gelukkig valt het achteraf mee! Sterkte komende tijd en laten we niet gelijk vingerwijzen als we er niet bij waren.
Elsevier (3-1-2015 om 13:46)
@Jeffrey: Jullie zullen wel heel erg geschrokken zijn, gelukkig is t allemaal nogal mee gevallen. Het ongeval zal nog lang op je netvlies blijven staan... sterkte, en automobilisten: ga niet pas vaart minderen als je bij het 30km/u bord bent, je ziet t al een eind van te voren....zorg dat je op die snelheid rijdt als je bij het bord bent.... kleine moeite en scheelt een hoop leed
Jeffrey (3-1-2015 om 11:39)
Mijn dochtertje een gebroken sleutelbeen heeft. Ze heeft uitgebreide onderzoeken gehad en ondanks de impact van het ongeluk valt het gelukkig mee. Er wordt daar inderdaad veel te hard gereden en daar had ik de politie jaren geleden al diverse keren op gewezen. Ik ga ook in gesprek met de verkeersgroep over de situatie omdat daar veel schoolgaande jeugd fietst. Verder wil ik buurtgenoten , ambulancepersoneel , politie bedanken voor alle hulp en steun. Ook het personeel van het Erasmus en Sophia kinderziekenhuis hebben het allemaal zo goed gedaan. Ps. Wij kwamen trouwens van rechts. Ik kon nog remmen maar mijn dochtertje niet meer en werd vol geraakt . Gelukkig is de bestuurder niet doorgereden, maar gestopt.
Riwa9 (3-1-2015 om 11:38)
Die bocht voor de Sionkerk vraagt om ongelukken !! Als je uit de Parklaan komt ,komen de auto,s meestal met een BLOEDGANG aan gevlogen ! 30 KM, een lachertje !!! En Politie , ach...zelfs vorige week reden ze zelf stug door terwijl mijn vrouw van rechts kwam ,dus voorrang !! Als zij niet was gestopt, was, daar denken we nu maar niet aan- zeker na gisteren !! DEZE KRUISING SCHREEUWT OM AANDACHT DE VEILIGHEID ONDER HANDEN TE NEMEN !!!!
Cerebrus (3-1-2015 om 11:21)
@Jaapweer de enige die hier roept ben jij en dat maakt het zeer ongepast. Sterkte voor het meisje.
w (3-1-2015 om 09:16)
Sterke voor meisje en familie. Maar..... 30 km zones zijn vaak goedkoop aangepaste 50 km wegen, dus nodigen uit om sneller te rijden. auto's rijden bijna altijd te hard in 30 km zones. Fietsende kinderen worden door ouders geen regels geleerd maar zo lang mogelijk balanceren en oprijden totdat de meeste automobilisten toch maar stoppen om problemen te voorkomen. Probeer u maar te herinneren wanneer u voor het laatst spontaan voorrang kreeg toen de fietser van links kwam....
Cookie-instellingen beheren