Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Meisje zwaargewond bij ongeluk Goes

Toegevoegd: 02-01-2015, 19.07 uur - Update: 03-01-2015, 10.59 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een aanrijding in Goes is vrijdag aan het begin van de avond een meisje zwaargewond geraakt. Het kind werd geschept door een auto.

Het ongeluk deed zich rond 16.45 uur voor op de kruising van de Parkweg met de Nassaulaan en de Louise de Colignylaan. Door onbekende oorzaak kwam het meisje op haar fiets in botsing met een personenauto. Het meisje was buiten kennis en werd ter plekke geholpen door de ambulancedienst en een traumateam uit Rotterdam.

Het slachtoffertje is na behandeling ter plaatse met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. De traumahelikopter is vervolgens ook naar Rotterdam gevlogen. De politie heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. De weg was daarom enige tijd volledig afgesloten. De bestuurder van de auto is aangehouden voor verhoor. Voor zover bekend raakte hij niet gewond.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Meisje nacht in ziekenhuis na ongeluk Goes (03-01-2015)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaapweer (3-1-2015 om 01:23)
Natuurlijk gaan we weer roepen dat er te hard is gereden. heb zelf ook ooit bijna een meisje onder de auto gehad terwijl ik 20 reed en zij links van de weg ineens opdook tussen kwekken de buurvrouwen. Het is heel erg voor het meisje maar maak de automobilist niet meteen tot misdadiger.
Vonnie Jansen (3-1-2015 om 00:17)
Veel sterkte voor dit meisje en die haar lief zijn. Ik hoop dat het kind er bovenop zal komen en alles goed komt met haar.
Valerie (2-1-2015 om 23:45)
Lieve meis wens je heel veel sterkte je bent hardstikke sterk zoals je mams ook zegt dus heb alle vertrouwen erin! En mams heel veel sterkte vind het zo erg!!! Ben in gedachten bij je❤️
Jan (2-1-2015 om 21:55)
arm kind, arme ouders. ik wens ze heel veel sterkte
simon (2-1-2015 om 21:07)
Ernstig bericht bij, het doornemen van HVZeeland,.zo in begin van het jaar. Kwetsbaar jong persoon aangereden dat is erg. Hopelijk, ja mag het goed komen. Sterkte aan de ouders en familie. Het ga hun goed.
kom op meisje ! (2-1-2015 om 21:05)
Hopelijk gaat het goed met haar
Cookie-instellingen beheren