Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 58 km

Meisje zwaargewond bij ongeluk Goes

Toegevoegd: 02-01-2015, 19.07 uur - Update: 03-01-2015, 10.59 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een aanrijding in Goes is vrijdag aan het begin van de avond een meisje zwaargewond geraakt. Het kind werd geschept door een auto.

Het ongeluk deed zich rond 16.45 uur voor op de kruising van de Parkweg met de Nassaulaan en de Louise de Colignylaan. Door onbekende oorzaak kwam het meisje op haar fiets in botsing met een personenauto. Het meisje was buiten kennis en werd ter plekke geholpen door de ambulancedienst en een traumateam uit Rotterdam.

Het slachtoffertje is na behandeling ter plaatse met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. De traumahelikopter is vervolgens ook naar Rotterdam gevlogen. De politie heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. De weg was daarom enige tijd volledig afgesloten. De bestuurder van de auto is aangehouden voor verhoor. Voor zover bekend raakte hij niet gewond.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Meisje nacht in ziekenhuis na ongeluk Goes (03-01-2015)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
net een racebaan (2-1-2015 om 20:39)
Wordt altijd gescheurd daar. bijna niemand houdt zich aan die 30km zone, ze rijden er eerder 60. Die weg is ook veel te megalomaan breed aangelegd. Die moeten ze maar verleggen naar de enorme tuin van dat verzorgingshuis die dus ruimte over hebben en die weg afbreken en huizen op die grond zetten.
ADJE (2-1-2015 om 20:10)
Ik hoop dat de verwondingen van deze meisje erg meevallen. Veel sterkte en verspoedige herstel toegewenst. Sterkte ook aan de familie van de verwond meisje.
t is wat (2-1-2015 om 19:35)
Wat een naar begin van het jaar voor het meisje en haar ouders! Heel veel sterkte gewenst, ook voor de chauffeur, we weten nl niet of hem blaam treft...
Cookie-instellingen beheren