Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Stremming treinverkeer na aanrijding

Toegevoegd: 02-01-2015, 22.04 uur - Update: 03-01-2015, 11.00 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Het treinverkeer tussen Goes en Middelburg is vrijdagavond gestremd geweest als gevolg van een fatale aanrijding op het spoor ter hoogte van 's-Heer Arendskerke.

Rond 20.30 uur kwam tussen de spoorwegovergangen aan de Vlaamseweg en de Ankerveersedijk een trein van de Nederlandse Spoorwegen in botsing met een persoon. Twee ambulances, een brandweerploeg en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen. Zij konden echter niet veel meer voor het slachtoffer doen.

Na de aanrijding werd direct het treinverkeer stilgelegd. De extra reistijd bedroeg meer dan 60 minuten. Prorail meldde rond 22.00 uur dat de verstoring naar verwachting rond 23:00 uur verholpen zou zijn. De stremming zou uiteindelijk echter nog flink wat uitlopen: pas in de nacht kon het treinverkeer weer worden hervat.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
F (3-1-2015 om 18:32)
Altijd zo'n vrolijke vrouw! Moeder van 2 kleine kindjes. Afschuwelijk....
Astrid den Ridder (3-1-2015 om 15:49)
Tjonge R, zoiets schrijf je toch niet. Denk eerst even na voor je iets schrijft. Net zoals S zegt....hopelijk leest de familie je reactie niet. Als ik jou reactie had kunnen verwijderen had ik het zeer beslist gedaan. Heeft veel sterkte voor de familie en de treinbestuurder.
Dutch 66 (3-1-2015 om 15:40)
Als dit een ongeluk is geweest, dan is dat uitermate triest. Als dit een zelfmoord is geweest, dan vind ik het triest voor de nabestaanden, maar uitermate triest voor de machinist en de hulpverleners. misschien moet het inderdaad makkelijker worden om een "uitstap-pil" ter beschikking te stellen aan hen die echt niet meer willen, of niet kunnen, zonder ondraaglijk te moeten lijden.
S (3-1-2015 om 15:07)
@S Wat is er zo schandelig? Het is toch zo. denk je dat het voor de nabestaande leuk is om zulke berichten thuis te krijgen? En dat ze hun geliefde niet meer kunnen zien voor hun laatste afscheid. Begrijp me niet verkeerd niemand wil familie of geliefde op deze manier verliezen of überhaupt verliezen, (en maar te zwijgen voor machinist en hulpverleners die dit geregeld op het netvlies krijgen) maar er bestaan wel waardigere manieren dan dit. Helaas is het niet mogelijk door wetgeving om op een legale manier tot een waardiger afscheid te kiezen. Das niet fijn als je echt geen andere uitweg meer ziet. Ik denk dat dat is wat R bedoelt.
Hulpverlener (3-1-2015 om 14:08)
@S de reactie van R is een hele goede, ik als hulpverlener heb er zelf al paar keer bij gestaan. Dan praat je wel anders.. Zo'n akelig zicht als je daar bij staat. Denk ook dan maar eens aan de hulpverleners en de machinist. Dan kan je beter zoals R omschrijft een euthanasie pil nemen, dan heeft niemand daar een rottige ervaring bij. Sterkte voor alle nabestaanden!
S (3-1-2015 om 13:08)
@R Wat een schandalige reactie... Hopelijk leest de familie je reactie niet, draak!
Cookie-instellingen beheren