Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 93 km

Stremming treinverkeer na aanrijding

Toegevoegd: 02-01-2015, 22.04 uur - Update: 03-01-2015, 11.00 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Het treinverkeer tussen Goes en Middelburg is vrijdagavond gestremd geweest als gevolg van een fatale aanrijding op het spoor ter hoogte van 's-Heer Arendskerke.

Rond 20.30 uur kwam tussen de spoorwegovergangen aan de Vlaamseweg en de Ankerveersedijk een trein van de Nederlandse Spoorwegen in botsing met een persoon. Twee ambulances, een brandweerploeg en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen. Zij konden echter niet veel meer voor het slachtoffer doen.

Na de aanrijding werd direct het treinverkeer stilgelegd. De extra reistijd bedroeg meer dan 60 minuten. Prorail meldde rond 22.00 uur dat de verstoring naar verwachting rond 23:00 uur verholpen zou zijn. De stremming zou uiteindelijk echter nog flink wat uitlopen: pas in de nacht kon het treinverkeer weer worden hervat.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (3-1-2015 om 10:01)
Ik hoop echt dat de Euthanasie pil er ooit komt , want mensen die uit het leven willen stappen doen dit blijkbaar toch wel. Dan worden ze tenminste netjes in bed terug gevonden en besparen we iedereen een hoop ellende. ( al kan dit bv best een ongeval geweest zijn)
wim (3-1-2015 om 07:44)
Het jaar 2015 is nog maar twee dagen oud en zo lees je weer een persoon omgekomen door een trein op een spooroverweg ik wens famielje en trein bestuurder veel sterkte toe.
Jaapj (3-1-2015 om 01:25)
Strekte voor al die mannen en vrouwen die hier hulp moesten bieden, maar ook de machinist. sterkte ook voor de familie
ikke (2-1-2015 om 23:08)
Het is Januari en een bekend traject, Zal hoogstwaarschijnlijk vaker gebeuren ! Sterkte voor de nabestaanden en hulpverleners/bergers
Cookie-instellingen beheren