Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hardleerse drankrijder rijdt in sloot

Toegevoegd: 04-01-2015, 10.45 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Een beschonken 64-jarige man uit de gemeente Kapelle is gisteren bij het Achterwegje in Kruiningen met zijn auto in de sloot terecht gekomen. Dat gebeurde nadat eerder al zijn rijbewijs was ingenomen.

De man werd na een melding rond 19.30 uur door de politie aangetroffen. 
Eerder op de avond was de man zijn rijbewijs ingevorderd omdat hij dronken achter het stuur zat. Bij een blaastest blies de man 870 ug/l: ruim vier maal de toegestane hoeveelheid alcohol. De man kreeg ook een algeheel rijverbod opgelegd.

Even later kwam er echter een melding binnen dat de man toch weer was gaan rijden. Hij werd met zijn auto in de sloot aangetroffen en is direct aangehouden en ingesloten. De man hield volgens de politie aan het ongeluk geen letsel over.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
j (7-1-2015 om 20:55)
Rijbewijs nooit meer terug geven. Boete van 10.000 euro geven. Wat een eikel zeg. gelukkig heeft ie al een nachtje mogen brommen in zn natte broek. hard aan pakken zulke mensen !!!
k (5-1-2015 om 12:44)
da's nu jammer, ik heb altijd geleerd dat als je je billen brand je op de blaren moet zitten maar deze idioot zit lekker achter een bakkie koffie en een magnetronmaaltijd in ons staatshotel op kosten van de hardwerkende nederlander
Maarten (5-1-2015 om 09:35)
rijbewijs kwijt.... voor altijd!
Arjan (4-1-2015 om 22:05)
verstand komt bij die man nooit meer
Karel3 (4-1-2015 om 20:08)
Haha heerlijk! Eindelijk eens iemand die zichzelf tegrazen neemt en niet, zoals zovelen, een ander!! Hopelijk had ie een dure auto. Maarja dat zal wel niet als je zo dom bent!
peter (4-1-2015 om 18:43)
rijbewijs gewoon verbranden en er nooit meer een geven, nu was het een sloot, straks is het een kind, of een fietser,en een flinke celstraf geven en laten werken voor het verblijf zo lang hij vast zit.
Cookie-instellingen beheren