Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Veel rook bij woningbrand Arnemuiden

Toegevoegd: 05-01-2015, 13.20 uur - Update: 05-01-2015, 14.29 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - In een woning aan de Oostraat in Arnemuiden is maandag aan het begin van de middag een flinke brand uitgebroken. Er kwam veel rook vrij.

De brand werd rond 13.05 uur ontdekt. Direct werden twee blusploegen en een ladderwagen ter plaatse gestuurd. De autoladder is wel ter plaatse geweest, maar is niet ingezet. De brandweer schaalde tien minuten later op naar middelbrand.

Bij aankomst van de brandweer kwam er veel rook vrij. De brand woedde in de wasdroger op de eerste verdieping. Eén persoon is door een ambulanceteam behandeld. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Rond 13.25 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven. 

Omstreeks 13.50 uur kon de brandweer weer inrukken. Stichting Salvage wordt opgeroepen om bewoners te assisteren bij de afhandeling van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan Dingemanse (5-1-2015 om 17:40)
Geweldig goed werk van de brandweer Arnemuiden. Snel ter plaatse en ook oog voor de buren. Overdruk in de naaste panden om in rijtjes huizen de rookschade te beperken. Nogmaals een grote pluim. Johan
mar (5-1-2015 om 17:13)
Stof......een veel gekend probleem. Even bij de schoonmaak de achterplaat eraf schroeven en uitstofzuigen of met de blazer erin. gelukkig heb ik er geen. Lekker buiten drogen.