Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 72 km

Jaarwisseling Kapelle relatief rustig verlopen

Toegevoegd: 07-01-2015, 12.20 uur
Door: Rolf de Feijter

KAPELLE - De jaarwisseling 2014/2015 is in vergelijking met vorig jaar in de gemeente Kapelle rustig verlopen.

De jaarwisseling heeft de gemeente, volgens een eerste inschatting, zo’n 17.500 euro gekost (15.000 euro aan arbeidskosten en 2.500 euro materiële schade). De schade aan de kolken is nog niet te overzien. De arbeidskosten zijn vergelijkbaar met die van vorig jaar, de schade aan gemeentelijke eigendommen is gehalveerd.

Het lijkt erop dat de goede voorbereiding zijn vruchten heeft afgeworpen. Hierbij kan gedacht worden aan de afstemming tussen gemeente, politie en veiligheidsregio en het preventief verwijderen van onder andere afvalbakken. Dit jaar waren er aanzienlijk minder klachten over overlast, dit komt zeer waarschijnlijk door de gewijzigde landelijke regelgeving. Meer dan dat door velen verwacht, zijn die nieuwe regels rond afsteektijden nageleefd. Ook voor de brandweer is de jaarwisseling rustig verlopen. De brandweer heeft niet een keer hoeven uit de rukken in de gemeente Kapelle.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rick (8-1-2015 om 21:59)
Alleen kapelle? Volgends mij wel meer dorpen
Cookie-instellingen beheren