Weerbericht:
Vanochtend droog, vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig verkeersongeval Driewegen

Toegevoegd: 07-01-2015, 13.06 uur - Update: 07-01-2015, 16.42 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - Bij een verkeersongeval in het Zuid-Bevelandse Driewegen is vandaag aan het begin van de middag iemand gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 12.10 uur op de kruising van de Koekoek met de Weldijk. Op het kruispunt kwamen twee auto's met elkaar in botsing. Eén auto kwam op een talud tot stilstand. De brandweer werd opgeroepen omdat er sprake was van een beknelling. Er is ook een traumahelikopter uit Nijmegen ter plaatse gestuurd.

De arts van het traumateam is met het slachtoffer in de ambulance meegereden naar het ziekenhuis in Goes. Dit slachtoffer moest door de brandweer uit het voertuig worden geknipt. De traumahelikopter is naar het ziekenhuis in Goes gevlogen om de arts weer op te pikken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (8-1-2015 om 11:53)
Ik wens de slachtoffers alle sterkte en beterschap! Ronald
Anna (7-1-2015 om 18:50)
Dat weet ik ook niet @Ronald, weet wel dat gissen en gokken op een oorzaak erg irritant is. Slachtoffers beiden Beterschap en sterkte!
Ronald (7-1-2015 om 16:29)
Ik weet niet of het er iets mee te maken heeft, maar het was deze morgen goed opletten, door de laagstaande zon en de weerspiegeling daarvan op het wegdek. Veel sterkte en beterschap aan de slachtoffers.
Cookie-instellingen beheren