Weerbericht:
Hier en daar zon en een enkele bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Verdachte poging verkrachting aangehouden

Toegevoegd: 07-01-2015, 16.07 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft op vrijdag 19 december 2014 een man uit Terneuzen aangehouden op verdenking van een verkrachtingspoging in 's-Hertogenbosch op 29 augustus van het afgelopen jaar.

Het 68-jarige slachtoffer fietste op die bewuste vrijdagavond 29 augustus rond 23.40 uur vanuit het Centraal Station richting haar woning. Ter hoogte van de Meanderflat aan de Kruiskampsingel ontdekte de vrouw dat ze werd gevolgd door een automobilist. De man in de auto sprak haar aan en duwde haar vervolgens van de fiets. Hij betastte haar en duwde haar zijn auto in. De vrouw werd gered door een behulpzame voorbijganger. Bureau Brabant (06-10-2014) en Opsporing Verzocht (14-10-2014) brachten de zaak uitvoerig onder de aandacht in hun uitzendingen.

Mede naar aanleiding van reacties van kijkers kon de verdachte uit Terneuzen, die goed bekend was met 's-Hertogenbosch en omgeving, uiteindelijk worden aangehouden. Hij zit nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750