Weerbericht:
Opklaringen, kans op een bui. Donderdag grijs en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Persoon te water in Sas van Gent

Toegevoegd: 08-01-2015, 21.45 uur
Door: Rolf de Feijter

SAS VAN GENT - In Sas van Gent is vanavond iemand te water geraakt. De persoon is uit het water gehaald en naar het ziekenhuis gebracht.

De melding van het incident kwam omstreeks 20.25 uur binnen bij de meldkamer. Meerdere brandweervoertuigen, ambulances en een traumahelikopter rukten uit om hulp te verlenen. De persoon raakte door nog onbekende oorzaak te water. Volgens de Veiligheidsreio Zeeland is de persoon door omstanders uit het water gehaald.

Een ambulance heeft het slachtoffer naar een ziekenhuis gebracht. Over de ernst van zijn/haar verwondingen is niets bekend. De traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750