Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie pakt drie gezochte mannen op

Toegevoegd: 09-01-2015, 12.08 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Donderdagavond heeft de politie op het Bleekveld in Goes drie mannen aangehouden, die nog gezocht werden.

De mannen stonden rond 20.30 uur gezamenlijk bier te drinken, wat de aandacht van een agent trok. De agent controleerde de mannen. Hierbij bleek dat ze alle drie door politie en justitie gezocht werden. Ze werden aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiebureau in Goes gebracht.

Een 28-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats werd gezocht door de Poolse justitie voor een gevangenisstraf van 1,5 jaar voor een aanrijding met een gewonde en voor acht maanden gevangenisstraf voor een oplichtings- en verduisteringszaak. De man is overgebracht naar het Huis van Bewaring Torentijd in Middelburg. Maandag 12 januari wordt hij voorgeleid aan een recher-commissaris in Amsterdam.

Een 25-jarige man uit Goes werd nog gezocht voor een vernieling van een deur aan een woning aan de Opril Beestenmarkt, gepleegd op zaterdag 12 juli jl. De man is donderdagavond verhoord. Hij krijgt een dagvaarding om zich tegenover de rechter te verantwoorden en mocht om 23.15 uur het politiebureau verlaten.

Tot slot moest een 25-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats nog een boete van 290 euro betalen. Nadat hij dit bedrag had betaald, mocht ook hij het politiebureau verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lezer (10-1-2015 om 16:51)
Een slechte vangst is het eigenlijk Wim. De gemaakte kosten zijn nu al vele malen hoger dan het ooit op zal brengen. Zeker met de softe straffen in ons landje. Ok"' dan maar ,brobeer ze dan ook maar heel soft te behandelen ,als wij oud mogen worden zullen we minder onder de douche staan dan hun in torentijd. Sorry als ze er komen he.
wim (9-1-2015 om 19:26)
Een goede vangst door politie waarvan een zelfs door de Poolse politie gezocht werd wat zoekt zulke mensen toch elkander op en wie weet over welk onderwerp ze hadden tijdens der biertje wat ze buiten aan drinken waren zeer zeker aparte mensen die straks weer op onze kosten onderdak krijgen in de gevangenis.
Cookie-instellingen beheren