Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Chalet verwoest door uitslaande brand

Toegevoegd: 09-01-2015, 20.47 uur
Door: Rolf de Feijter

NOORDWELLE - Op een vakantiepark in Noordwelle op Schouwen-Duiveland heeft vanavond een uitslaande brand gewoed in een chalet.

De melding van de brand aan de Helleweg kwam rond 19.10 uur binnen bij de brandweer. Die rukte vervolgens met spoed uit met twee tankautospuiten en een watertankwagen. De brandweer wist te voorkomen dat de brand oversloeg naar naastgelegen chalets. Door de brand raakte een gasleiding beschadigd.

Volgens de veiligheidsregio Zeeland werd de chalet grotendeels verwoest door de brand. Rond 20.00 uur werd het sein brand meester gegeven. Wel moest nog enige tijd worden na geblust. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (9-1-2015 om 23:12)
Kijk en daarvoor is een goed brandweerapparaat dus hard nodig hier op Schouwen Duiveland! Je moet niet aan zoiets denken in de zomer op een van onze campings vol met zomergasten. Of dat er bijvoorbeeld brand ontstaat in het duingebied waar die campings en ook woonwijken weer aan grenzen. De vrijwillige brandweermensen en hun materiaal zijn meer dan belangrijk voor heel Schouwen-Duiveland. Ik ben zelf geen brandweerman maar ik zeg… Handen af van al onze eilandelijke brandweerkorpsen en hun materiaal! Goed geblust jongens!
Cookie-instellingen beheren