Weerbericht:
Vanochtend droog, vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Grote boom omgewaaid in Groot Abeele

Toegevoegd: 10-01-2015, 16.19 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In Groot Abeele vlakbij Oost-Souburg is vanmiddag een grote boom omgewaaid.

De boom waaide vanmiddag rond 13.45 uur om. Door de omgewaaide boom was de weg volledig dicht en moesten auto's omrijden. De brandweer ging ter plaatse met een tankautospuit en een hoogwerker.

Het duurde enkele uren voordat de brandweer de klus had geklaard.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petra (10-1-2015 om 20:02)
beetje vreemd ...hier komt de brandweer wel voor maar als er gebeld word voor een boom die omgewaaid is bij iemands achtertuin die ook gelijk een lantaarnpaal in 2en heeft geknakt dat word die mevrouw uitgelachen door de politie zeeland . En dat terwijl er stroom bloot lag waar de regen in kwam .
MCW (10-1-2015 om 17:35)
Heeft de brandweer daar wel mensen, tijd en geld voor? De boom lag prachtig mooi, leverde geen gevaar meer op dus waarom de gemeentewerken niet aan het werk zetten? Met 2 man en een wielkraan is zoiets zo opgeruimd, daar hoeven geen 10 tal brandweermannen voor rond te lopen.
Cookie-instellingen beheren