Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Schade bij ongeval tolplein tunnel

Toegevoegd: 10-01-2015, 16.59 uur - Update: 11-01-2015, 12.48 uur
Door: Rolf de Feijter / Provicom

BORSSELE - Op het tolplein van de Westerscheldetunnel heeft vanmiddag een ongeval plaatsgevonden.

Het ongeval vond omstreeks 15.30 uur plaats. Doordat de 79-jarige bestuurder uit Bruinisse vermoedelijk onwel was geworden reed hij met zijn Mercedes tegen een betonblok vlak voor de tolpoortjes. De brandweer kwam ter plaatse om de ambulancedienst te assisteren bij het ongeluk. De man werd door de hulpdiensten uit zijn benarde positie bevrijd en is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een opgeroepen traumahelikopter is niet ter plaatse geweest.

Ten tijde van het ongeval waren enkele tolpoortjes niet beschikbaar. Dit heeft geen problemen opgeleverd voor het verkeer. Een bergingsbedrijf heeft de auto getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750