Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man met inbrekerswerktuig aangehouden

Toegevoegd: 10-01-2015, 21.49 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Zaterdagmorgen vroeg is op de Verrieststraat in Terneuzen een man aangehouden omdat hij inbrekerswerktuig bij zich had.

Tijdens een verkeerscontrole op de Axelsestraat zagen agenten dat een bestuurder van een personenauto de controle vermoedelijk probeerde te ontwijken. De auto en de bestuurder konden op de Verrieststraat worden gecontroleerd. In de auto troffen agenten gereedschap aan wat mogelijk gebruikt kan worden om in te breken. De 23-jarige bestuurder uit Sas van Gent werd hierop aangehouden.

De man werd voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar hij werd ingesloten. Het inbrekerswerktuig is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750