Vrachtwagen gekanteld A58 Heinkenszand

Toegevoegd: 12-01-2015, 11.19 uur - Update: 12-01-2015, 19.52 uur

Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Op de A58 is maandagmorgen nabij de op- en afrit Heinkenszand een vrachtwagen gekanteld. De truck zou geladen zijn met uien.

Het ongeluk gebeurde rond 11.10 uur toen de vrachtauto bij Heinkenszand de snelweg opdraaide om richting Goes te rijden. Omdat werd gemeld dat er sprake was van een beknelling werden ook drie brandweervoertuigen opgeroepen. Rond 11.25 uur was het slachtoffer uit het voertuig. De gewonde wordt momenteel behandeld door de ambulancedienst.

De weg is ter plaatse afgesloten tussen Heinkenszand en Goes. Het verkeer komende uit de richting van Vlissingen wordt bij Heinkenszand de snelweg afgestuurd. Er is een omleiding ingesteld.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dennis (15-1-2015 om 23:14)
@walter idd had het niet goed gezien is idd een losse bak waarvan de twistlock idd niet van vast lijkt te zitten!
walter (15-1-2015 om 10:18)
@Dennis, hier zitten wel degelijk twistlocks op, bekijk foto 10 maar eens, deze trailer kan een aardappel of uienbak erop hebben, maar ook gewoon zeecontainers. @Fred, het kan ook 1 of meerdere luchtbalgen geweest zijn, maar ook een klapband, maar dan zou je dat op de foto;s moeten kunnen zien als het een klapband geweest is
dennis (14-1-2015 om 21:09)
Het is een vaste bak dus zitten geen twistlocks op! En t4 ik zie vaker de automobilisten met name de heilige leasrijder veel te hard rijden, andere afsnijden, gebaren maken, knipperen omdat ze haast hebben, asociaal rijden, inhalen waar het niet mag enz enz dan de gemiddelde trucker. Zou eigenlijk een dashcam moeten hebben en ga zeker genoeg materiaal per week neer kunnen zetten. Truckers zijn niet heilig en msken ook fouten. Dat doet iedereen. Maar als er iets met een vrachtwagen id dan zit dr trucker altijd fout!
zucht (14-1-2015 om 14:10)
Beste t4, Je weet niet waar je over praat.Rij eens een x mee met een chauffeur.Waar jij het over hebt zijn cowboys en vallen in de categorie die t ook niet snappen.Een paar ton meer?Haha,zelf rij ik ook wel is met 55ton hoor.Maar ach,ik zeg wel niets meer. Ik ben maar een snotneus die met 15 jaar rij ervaring maar een slordige 130000km maakt over de wegen van Europa.
fred (14-1-2015 om 12:52)
het voornaamste is dat er geen ernstige gewonde zijn gevallen, en oooh wat weten wij het toch zo goed wat de oorzaak is? maar laten wij het op een klapband houden omdat die er achter reed een harde klap hoorde, chauffeur sterkte en hopelijk weer gauw achter het stuur.
peter (13-1-2015 om 16:21)
Mischien zat de bak niet goed vast op het chassis zo te zien op de foto zit de swits lock niet vast. Dan gaat die wel overhelen in de bocht.