Weerbericht:
Vannacht regen, overdag buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Gekantelde vrachtwagen weer overeind

Toegevoegd: 12-01-2015, 17.12 uur - Update: 12-01-2015, 19.53 uur
Door: Rolf de Feijter

HEINKENSZAND - De vrachtwagen die vanmorgen op de A58 bij Heinkenszand kantelde, is weer recht gezet.

Het ongeluk gebeurde rond 11.10 uur toen de vrachtauto bij Heinkenszand de snelweg opdraaide om richting Goes te rijden. Omdat werd gemeld dat er sprake was van een beknelling werden ook drie brandweervoertuigen opgeroepen. Rond 11.25 uur was het slachtoffer uit het voertuig. De bestuurder van de vrachtwagen is ter plekke behandeld door de ambulancedienst.

Het duurde tot het einde van de middag voordat de vrachtwagen weer op zijn wielen stond. In die tussentijd is de lading van de vrachtwagen die tijdens het ongeluk op de weg terecht kwam, met een shovel in een andere vrachtwagen geladen. Het verkeer ondervond hinder van het ongeluk.

Zie ook:
- Vrachtwagen gekanteld A58 Heinkenszand


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
eilandbewoner (12-1-2015 om 21:50)
Ongelooflijk dat het tot minstens 17.30 moet duren voordat alles weer vrijgegeven is en er weer gewoon gereden kon worden.
Waterkrab (12-1-2015 om 20:48)
Gelukkig goed afgelopen voor chauffeur, maar begrijp soms niet waarom het in Nederland een halve dag kost om een vrachtwagen met géén gevaarlijke lading,te bergen.
Cookie-instellingen beheren