Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 217 km

Gewapende overval woning Yerseke

Toegevoegd: 13-01-2015, 08.46 uur - Update: 14-01-2015, 09.05 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Twee mannen hebben dinsdagochtend in Yerseke een overval gepleegd op een woning. Vermoedelijk waren zij gewapend.

De overval vond rond 08.00 uur plaats aan de Steeweg. Het is nog niet duidelijk of er wat is buitgemaakt. Naar de woning is ook een ambulanceteam opgeroepen. Eén van de bewoners zou lichtgewond zijn geraakt. Het is niet duidelijk of deze persoon ook naar het ziekenhuis is vervoerd. De straat is ter plekke afgezet met linten.

Volgens de politie zijn de daders twee licht getinte mannen. Zij hadden een rugtas bij zich en zijn mogelijk in het bezit van vuurwapens. Rond 10.00 uur was de politie nog steeds op zoek naar de daders. Mensen met tips kunnen 112 bellen.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Overvallers Yerseke nog spoorloos (14-01-2015)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (13-1-2015 om 16:56)
Rond18-12-2014 reed ik richting yerseke s morgens rond negen u, het regende . Voor de postbrug liep een stoere gast met een rugzak het regende dacht nog lekker als je dat moet lopen ,kwartiertje later reed ik terug liepen er ineens twee op het zicht zelfde figuren met rugzakken richting yerseke dacht nog das vreemd, met lichte trainingsbroeken en Jack misschien hangt er een camera op de postbrug en zijn de beelden terug te vinden , afijn denk zo meld het maar je weet maar nooit het viel me op .
Peter (13-1-2015 om 11:56)
Niks geleerd van wat er afgelopen week is gebeurd !!!
Cookie-instellingen beheren