Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 122 km

Stroomstoring in gedeelte van Middelburg

Toegevoegd: 16-01-2015, 22.35 uur - Update: 16-01-2015, 23.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een gedeelte van Middelburg kampte vrijdagavond met een stroomstoring.

De storing trad even voor 22.00 uur op. Volgens Delta Netwerkbedrijf zijn sowieso delen van de wijken Dauwendaele waaronder ook de Duunmede getroffen. Het aantal getroffen klanten wordt geschat op minder dan 10.000.

De storing trof ook de 112-meldkamer in Middelburg. Volgens woordvoerders van de politie Zeeland-West-Brabant en de Veiligheidsregio Zeeland werd daarom uit voorzorg overgeschakeld naar de meldkamer in Tilburg. Rond 22.45 uur meldde de Veiligheidsregio Zeeland dat de stroom in de meldkamer weer was hersteld en dat alarmeringen weer normaal konden worden verwerkt.

Gedurende de tijd dat de taken door de meldkamer in Tilburg zijn waargenomen zijn er geen 112-alarmeringen geweest. Ook de rest van de getroffen huishoudens had rond deze tijd weer stroom.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren