Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Katten vergiftigd in Middelburg

Toegevoegd: 18-01-2015, 06.13 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een Middelburgse heeft aangifte gedaan van vergiftiging van haar katten. Volgens de politie zijn er de afgelopen jaren in de omgeving van Gervinsland in Middelburg diverse katten met vergiftigingsverschijnselen thuisgekomen.

De zaak is bij de politie in onderzoek. De politie is op zoek naar andere Middelburgers van wie de kat vergiftigd is.

Mensen die tips hebben worden verzocht contact op te nemen met de dierenpolitie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lia (28-1-2015 om 19:56)
wat een oplossingen. stront aan de deurknop, kattenpoep bij de deur, terwijl de twee voet de grootste vervuiler is van alles wat er rond loopt, Nemen jullie je autogassen mee naar binnen?.... wat je verliest uit je zak raap je dat op?, kopen jullie minder verpakkingsmateriaal voor de vuilnisbelt die alsmaar groter wordt?, neem je een boodschappen tas mee? ipv te leuteren voor een pl zak.? Als er zo gemopperd wodt over beesten, leer je eigen plek in de samenleving en schoon te houden. Katten en honden hebben het altijd gedaan bij kortzichtige mensen, netzo als buitenlanders als er werkeloosheid is... ook hun schuld.... Zie de balk in uw eigen oog!!!!!!!!
pippa (23-1-2015 om 13:01)
Ik kan het niet laten even te reageren. Een beetje poep in je tuin? de kat graaft alles onder!!! Organisch mest !
Floor (20-1-2015 om 22:22)
Ik snap heel goed dat katten voor overlast kunnen zorgen qua ontlasting in de tuin van een ander. Het is het aard van het beestje en daar kan hij/zij niks aan doen. Dus waarom onschuldige dieren zo gruwelijk mishandelen tot de dood aan toe? Ik kan daar echt niet bij!!!! En wordt hier zo ongelofelijk boos om en verdrietig van!!!! Pak dan de eigenaars aan! Desnoods kattenbelasting! En ja ik ben een dierenliefhebster en heb ook 2 katten. Deze kunnen en mogen de tuin niet uit, geheel af geschermd. Idd voor de boze buitenwereld en voor mijn eigen rust. Hier voor ook 2 katten gehad die wel de vrijheid hadden maar ook naar huis kwamen om de kattenbak te bezoeken. Dus het kan idd wel. Nogmaals blijf met je smerige handen van dieren af!!!!
dierenvriend (19-1-2015 om 19:12)
Een kat hoort los! ach dat beetje stront! Hahahaha Je hele container stinkt ernaar die overigens of in de tuin staat waar je zomers zit dus het stinkt enorm...tsja dan heb je pech! Dan moet je handschoenen aandoen en in een plastic zakje als je het zo vind stinken! Als je een waterpistool, hertshoornolie en al dies meer hebt geprobeerd is het laatste redmiddel vergif...en ook al vind ik het vreselijk het is een logisch gevolg door de kattenhouders. Want lees het wetboek ook maar je dier eender welk mag geen last bezorgen! 2 weken lang kattenpoep verzamelen en die bij de kattenliefhebber voor de deur gooien helpt ook!
hennie (19-1-2015 om 15:20)
Wat mij verbaasd is dat men in het algemeen zegt, dat mensen die last hebben van de kat van de buren, het anders kunnen oplossen. Dat is de omgekeerde wereld, de kattenbezitters moeten het oplossen door een kattenbak in huis te nemen en de kat leren daar de behoefte op te doen!!!En dat kan, ik heb zelf twee katten gehad waar niemand last van heeft gehad. Mijn katten deden hun behoeften dus op de kattenbak. Het kost even tijd om het de beestjes te leren, hoewel, dat valt ook wel mee. Maar het is natuurlijk gemakkeler en vergt minder werk, ( het schoonmaken van de kattenbak) als de kat het bij de buren in de tuin doet.
dorpsbewoner (18-1-2015 om 17:48)
@dierenvriend: helemaal mee eens! Maar ik weet hoe dit opgelost kan worden. Doe een latex handschoen aan, pak die hoop kattenstront op en smeer (het handvat van) de voordeur van de katten-eigenaar ermee in. Dan ervaart de eigenaar van de kat zelf hoe vies dit is.... De dieren kunnen er niets aan doen, dus de eigenaar van de kat(ten) aanpakken! Al die schreeuwers moeten zich zelf eens eerlijk afvragen waar ze zelf hun kat laten schijten
Cookie-instellingen beheren