Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Overlastgever verzet zich bij aanhouding

Toegevoegd: 18-01-2015, 13.46 uur - Update: 19-01-2015, 16.31 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Een 41-jarig man uit Vlissingen is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden na een melding over geluidsoverlast. In zijn woning werd ook hennep gevonden.

Kort na middernacht kreeg de politie een melding dat de Vlissinger op de openbare weg aan de Hobeinstraat luidkeels liep te schreeuwen. Agenten gingen op de melding af en troffen hem op straat aan. Hij was luidruchtig en dronken. Met moeite werd hij zijn woning ingebracht. Eenmaal binnen deed hij zijn raam open en ging verder met het veroorzaken van overlast.

Er werd besloten om hem aan te houden voor nachtrumoer en openbare dronkenschap. Toen agenten bij hem naar binnen stapten, gooide de branieschopper een stoel naar de politie. Onder verzet kon hij worden aangehouden en overgebracht naar een politiecel. Ook in het cellencomplex viel er geen land met hem te bezeilen. Bij het afsluiten van de woning werd ongeveer anderhalve kilo hennep aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (19-1-2015 om 15:50)
Wat breng die rotzooi die gebruik worden toch veel ellende mee als je ziet bij een aanhouding waar zon persoon in alle staten is en zo tekeer gaat bij aanhouding en vervolgens niet bewust is waar hij met bezig is, zon persoon moet opgenomen worden om van die rommel te af te kikken.
Alfons (18-1-2015 om 16:42)
Zielig figuur.