Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken bestuurder rijdt over busbaan

Toegevoegd: 19-01-2015, 19.45 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Een 37-jarige Belg die zondagavond op de Ringbaan West in Goes over de busbaan reed is aangehouden. De man bleek na controle te veel te hebben gedronken.

Agenten zetten de man rond 19.45 uur aan de kant. Een blaastest wees uit dat de verdachte te veel had gedronken. Hij blies 505 ug/l ruim twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol. De man is meegenomen naar bureau waar hij een bekeuring van 757 euro kreeg voor het rijden onder invloed.

Voor het rijden over de busbaan kreeg de man een bekeuring van 147 euro. Nadat de man de bekeuringen had betaald mocht hij, met een rijverbod van 6 uur op zak, het bureau verlaten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750