Wietplanten net weg voor komst politie

Toegevoegd: 20-01-2015, 15.52 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een woning aan de Kanariesprenk in Vlissingen zijn dinsdagmiddag de resten van een hennepkwekerij aangetroffen.

De politie viel de woning aan het einde van de ochtend binnen. In het huis werden geen wietplanten meer aangetroffen. Wel was de kweekapparatuur nog in het pand aanwezig. Vermoedelijk zijn de planten zeer recent weggehaald.

De politie kan nog niet zeggen of er arrestaties zijn verricht. Vandaag vindt volgens een woordvoerder een zogeheten ruimdag plaats. Dat betekent dat er in de regio Zeeland-West-Brabant op meerdere plaatsen wietkwekerijen worden geruimd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (20-1-2015 om 18:18)
Mooi zo. Zolang de verkoop legaal is maar teelt en transport naar de winkel illegaal, moet het maar op deze manier. Zo snel mogelijk naar de winkel voor de wouten komen. Dit is tenslotte wat de regering wil
marleen (20-1-2015 om 16:03)
oei vist de staatskas achter het net konden ze niet incasso doen dan goed gedaan van die bewoners