Weerbericht:
Eerst af en toe regen, vrijdag perioden met zon, in het zuiden een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Lijk gevonden voor kust Westkapelle

Toegevoegd: 20-01-2015, 20.18 uur - Update: 21-01-2015, 18.48 uur
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Voor de kust van Westkapelle is dinsdagavond een stoffelijk overschot gevonden. Dat heeft de politie Zeeland-West-Brabant bekend gemaakt.

De dode werd rond 19.30 uur aan wal gebracht bij een steiger aan de Oosterhavenweg in de Vlissingse Buitenhaven. Het stoffelijk overschot was op zo'n 11 mijl (ruim 20 kilometer) voor Westkapelle gevonden door de bemanning van een vissersboot en vervolgens aan boord gebracht van Kustwachtvaartuig Zeearend. Met dit vaartuig is de dode naar Vlissingen vervoerd.

De technische recherche is vervolgens in Vlissingen aan boord gegaan om onderzoek te doen. Het is nog niet bekend wie het slachtoffer is. Volgens de politie wordt de komende dagen onderzoek gedaan naar de identiteit, de doodsoorzaak en de datum van overlijden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750