Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 133 km

Politie zoekt getuigen van aanrijding Terneuzen

Toegevoegd: 10-11-2003, 22.06 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Op de Tractaatweg in Terneuzen vond maandag om 17.59 uur een aanrijding plaats.

Een 29-jarige Terneuzense automobiliste stond, met achter zich een 37-jarige bestuurster uit Stekene (B) te wachten voor de verkeerslichten op de Tractaatweg. Een achteropkomende, onbekende bestuurder/ster reed tegen de auto van de Belgische vrouw die op haar beurt op haar voorgangster botste.

 

Beide bestuursters liepen nekklachten op en de Terneuzense automobiliste werd naar een huisartsenpost vervoerd. Zij kon na controle de post weer verlaten. De Belgische vrouw heeft zich niet onder behandeling gesteld. De beide voertuigen raakten beschadigd.

 

De onbekende automobilist(e) heeft na de aanrijding de plaats van het ongeval verlaten. Getuigen die meer informatie hebben over de doorrijd(st)er kunnen contact opnemen met het telefoonnummer van de politie: 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren