Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
122 files van totaal 429 km

Vermiste brandweerman dood gevonden

Toegevoegd: 22-01-2015, 19.47 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De vermiste brandweerman Arno Schouten is vanmiddag dood aangetroffen bij Neeltje Jans. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie Noord-Holland.

De 38-jarige Schouten uit Heerhugowaard was sinds zondag spoorloos. Woensdag zocht de familie van Arno al in Zeeland omdat zijn auto, een grijze Volkswagen Caddy hier zou zijn gesignaleerd. 'De omschrijving van de auto was zo specifiek dat we hebben besloten om te gaan zoeken in Zeeland', vertelt een goede vriend van Arno.

De politie laat weten dat komende dagen wordt onderzocht onder wat voor omstandigheden Arno om het leven is gekomen. Op de vindplaats is vanmiddag door de politie onderzoek verricht.
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marja (23-1-2015 om 15:41)
het is vreselijk en wat moet deze man een strijd geleverd hebben met zichzelf zoals ik las op fb wens zijn familie vrienden bekenden collegaas enorm veel sterkte met dit erg zware verlies ook voor de toekomst om hun leven weer op ,,de rails,, te krijgen ...in en in triest
karin jansen (23-1-2015 om 13:48)
Wat een verschrikkelijk bericht. Ik Wens de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en de tijden die komen gaan. Ook Vrienden en Bekenden wens ik veel sterkte. Het verlies zal enorm zijn.
Cookie-instellingen beheren